Велике питання, над вирощене в лабораторії м'ясо


Опубликованно 16.05.2018 12:35

Велике питання, над вирощене в лабораторії м'ясо

На тлі повідомлень про те, що вирощені в лабораторії м'ясо можуть бути в продажі в цьому році, Пастухів американської Асоціації (USCA) минулого місяця подав прохання, щоб уряд США виступає за юридичне визначення "яловичини" і "м'ясо".

Вони хочуть, визначення, що виключає "рукотворний" або "штучно виробленої продукції". Щоб бути помічені як яловичина і м'ясо, вони стверджують, що продукт повинен бути похідним від "тканини або м'ясо тварин, які були зібрані в традиційній манері".

Це останній нормативний питання, порушене відносно спірних країн харчових технологій. З генетично модифікованих (ГМ) і опромінених харчових продуктів нанотехнологій, центру борються думок навколо видів продовольчих систем, що ми хочемо, і технічні засоби ми використовуємо, щоб дістатися туди.

Як ці інші харчових технологій, етикетування з лабораторії з вирощування м'ясних продуктів вже проблематичним.

ЗРОСТАННЯ ЛАБОРАТОРІЇ М'ЯСО

Як правило, компанії, що спеціалізуються на вирощуванні м'яса в лабораторії підкреслюють "м'ясності" своїх майбутніх продуктів, щоб звернутися до споживачів і регулюючим органам по харчовим стандартам.

М'ясо Мемфісі, частково фінансується за рахунок домінуючого нам м'ясо процесора Тайсон Фудз Інк, описує свою роботу "розробка способу отримання реальних м'ясо з клітин тваринного походження, не потрібно годувати, розводити та забій тварини".

Це також загальні для стартапів на вирощені в лабораторії технічної виробництво, положення тваринного тканинної інженерії як тип господарства, на відміну від нового процесу.

Supermeat, нову силіконову долину м'яса пуску, відноситься до вирощеним в лабораторії м'ясо "чисте м'ясо", яке він говорить, нічим не відрізняється від сьогоднішнього рис, молоко, помідори, м'ясо і брокколі, додавши: "всі продукти харчування ми знаємо і любимо зазнав деякі людські інтенсивного втручання, так і без такого, їх неможливо споживати".

За іронією долі, хоча, вирощені в лабораторії підприємства м'ясної промисловості повинні були підкреслити новизну процесів, які йдуть на вирощування м'яса для того, щоб отримати патенти і залучити інвесторів. Вони також підкреслили різних процесів, які йдуть в лабораторії по вирощуванню м'яса для підтримки екологічних продуктів і етичних вимог.

Вирощування м'яса-це зовсім інший процес від вирощування та забою тварин. Він починається з занурення стовбурових клітин від донорів, тварин або ембріонів в сироватці крові, яка міститься в біореактор. Ця сироватка звичайно від плодів з мертвих корів.

Інженер плоть тварин з клітин, вирощених в лабораторії, існує кілька методів. Наприклад, 3D принтери вже здатні друкувати вирощені в лабораторії м'ясо, яке є не тільки багатовимірним, але і містить жир і кров.

Хоча технічні бар'єри залишаються, приплив інвестицій в вирощених в лабораторії м'яса і прогнозоване падіння цін було забезпечено стверджує, що синтетичне м'ясо продукти будуть у продажу протягом трьох років.

Торгові угоди перестануть Австралії відкидаючи імпорту вирощені в лабораторії м'яса.

ЛАБОРАТОРІЇ М'ЯСА В АВСТРАЛІЇ

Торгові угоди зупиниться Австралії відкидаючи імпорту вирощені в лабораторії м'ясо без наукового обґрунтування. Австралія буде змушена імпортувати вирощені в лабораторії м'ясо і продукти, такі як "харчових чорнила" картриджі для 3D-принтерів, які містять синтетичне м'ясо.

Але перш ніж ми можемо з'їсти вирощені в лабораторії м'ясо і три овоча, харчовим стандартам Австралії і Нової Зеландії владі доведеться виконувати громадські оцінки здоров'я і безпеки на кожному різні лабораторії з вирощування м'ясної продукції. Як "нові" продукти харчування, вирощені в лабораторії м'ясо викликає вимоги під нашим стандартів на харчові продукти кодекс

В Австралії, м'ясо визначається як "весь або частину туші, якщо забивають" на "будь-яка тварина". Це включає в себе звичайні підозрювані (великої рогатої худоби, свиней і птиці), а також будь-яка інша тварина, яке дозволено для вживання у рамках держави і окремих законів територій.

Використовувати слово "м'ясо" на етикетці харчових продуктів в Австралії, зміст повинен відповідати цьому визначенню.

З етичних причин і ринку, вирощені в лабораторії підприємства м'ясної промисловості не хотіли б, щоб задовольнити, що юридичне визначення "м'ясо". Після всього, розглядається в якості "потерпілих" м'ясо-це ключовий пункт продажу вирощених в лабораторії м'яса.

Деякі лабораторії вирощені продукти містять частини різали тушу завдяки використанню зародкової бичачої сироватки (з крові від корови плоду). Синтетичне м'ясо, використовуючи цю сироватку, то міг би відповідати визначенню слова "м'ясо" і бути позначені як такі.

А з допомогою вирощених в лабораторії м'ясо, яке міститься в крові плодів корови також повинні триматися подалі від прийняття претензії без жертв. Ці претензії, ймовірно, вводять в оману споживачів і порушує права споживачів.

Професор з Маастрихтського університету Марк пост вважає перший вирощений в лабораторії у світі гамбургер з яловичини.

КОЛИ Є МОЛОКО, МОЛОКО?

З етикетки вирощені в лабораторії м'ясо під пильною увагою з худоби групи, ще можна було б політично ризиковано мітки вирощені в лабораторії м'ясо як м'ясо, з урахуванням поштовх для молочної промисловості з Євросоюзу, США та Австралії заборонити рослинну продукцію з використанням слова "молочні" або "молочне", наприклад, мигдальне молоко або рисове молоко.

Рівним чином, термін "м'яса" не поширюється на вирощені в лабораторії м'яса. Споживачі будуть очікувати, принаймні спочатку, що продукт з написом "без м'яса" не буде містити ніяких тварин матеріал.

Застряг між молотом і ковадлом, вирощені в лабораторії м'ясо компаніям, можливо, доведеться відмовитися на розпливчасті назви без слова "м'ясо", і незграбним опису продуктів, таких як "м'яза, вирощені з тваринного походження клітин" або "biosynthesised культивуванні ізольованих клітин від корови скелетних м'язів".

Таке не природне звучання дескриптори можуть вплинути на прийнятність для споживачів та суспільної довіри.

Знову ж таки, назву компанії виробника потрібно на продуктових етикетках в Австралії. Вирощені в лабораторії підприємства м'ясної промисловості були обережні, щоб включати в себе "м'ясо" у своїх (часто торговельні) найменування, в тому числі MosaMeats, SuperMeat і м'яса Мемфіс. Використання такої назви фірм на вирощені в лабораторії м'ясо етикетки можуть подумати споживачів, що вирощені в лабораторії м'ясо так само, як традиційні м'ясо без залучення будь-яких правових питань.

Враховуючи, що деякі групи населення Австралії може мати комерційний інтерес у підриві споживчого визнання вирощені в лабораторії м'ясо, це тим більше важливо, щоб обговорити маркування вирощені в лабораторії м'ясо у відкриту — тобто, процес регулювання, який є транспарентним і відкритим.

Однак нинішній інститут і процес встановлення стандартів маркування продуктів харчування в Австралії-це сильно критикували. Між тим, фермери і раніше надійного групи для широкої громадськості, Австралії, даючи перевагу в традиційних м'ясних продуктів.

Австрійський дослідник харчових зразків Ханні Ruetzler перший вирощений в лабораторії у світі гамбургер яловичини в Лондоні на 5 серпня 2013.

В 'ДЕШЕВШЕ' ДЖЕРЕЛО ЇЖІ?

Вирощені в лабораторії м'ясо позиціонується як рішення продовольчої безпеки та шкоди, що заподіюється промисловим сільським господарством, включаючи його високого рівня викидів парникових газів.

Звичайно, деякі емпіричні дослідження підтримують твердження, що вирощені в лабораторії м'ясо буде набагато менш ресурсоємним і забруднюють, ніж інтенсивне тваринництво.

Але деякі вже ставлять під сумнів, або, принаймні, представляючи більш реалістичної точки зору на екологічні переваги лабораторії з вирощування м'яса.

Вирощування м'яса в біореакторі є більш енергоємним, ніж виробництво інших рослинні замінники м'яса і виробництва дрібних тварин (наприклад, курей). Між тим, вплив виробляти матеріали, необхідні, щоб нагодувати клітини незрозуміло, як це кількість відходів, що утворюються в процесі.

ТАК ЩО ТАМ НА ЕТИКЕТЦІ?

Чіткі заборони, що стосуються маркування вирощені в лабораторії м'ясо "м'ясо", швидше за все, зацікавить багатьох сторін, за винятком, мабуть, вирощені в лабораторії самі м'ясних компаній.

Для деяких, синтетичне м'ясо падає явно в стовпці "на кінчику голки", і засобів масової інформації сильно грає на цих почуттях. Зростаюче перевагу для необроблених, цільних продуктів може стимулювати попит за закони, які необхідні позначки, щоб розрізняти між м'ясом і синтетичного м'яса.

Для інших, особливо хижаки, вирощені в лабораторії м'ясо обіцяє усунення протиріч між бажанням їсти м'ясо, не сприяючи шкоди, завданої в результаті інтенсивних систем тваринництва.



Категория: Технологии