Рішення Найбільша проблема молока


Опубликованно 11.07.2019 23:30

Рішення Найбільша проблема молока

Зараз в Квінсленді компанії було придумати спосіб, щоб уникнути цього протягом як мінімум 60 днів, розробляє технологію, яка зберігає його свіжим надовго.

Перша в світі технологія, сказав, щоб бути найбільшим проривом у світовій індустрії молока після пастеризації в 1864 році, був представлений ділянки в натуру, австралійська продовольча компанія Технологія у Кулум.

Їх новий метод обробки зберігає натуральне молоко безпечним для споживання людиною протягом більше двох місяців.

Процес, затвердженої молочними безпеки харчових продуктів Вікторія, сказав, щоб ніяких добавок та консервантів, а також природний колір і смак.

Начальник ділянки в натуру Джефф Гастінгс сказав, що технологія була гра-чейнджер на світовому експортному ринку, оскільки висунутий термін придатності при зберіганні допускається його, щоб бути відправлені, а не літав, на ринки по всьому світу, включаючи Японію, Китай, Малайзія, Сінгапур і Індонезія.

Він сказав, що під час процесу було застосовано тільки щодо коров'ячого молока, він володіє потенціалом для розширення інших видів молока, включаючи верблюда, козячого та овечого молока.

Містер Гастінгс раніше розробленої технології обробки нарізані яблука на міжнародному ринку і зовсім недавно комерціалізації технології, яка виробляє не-Браунінг' різати авокадо.

Його компанія спирається на Доктор Глен Річардс акула танк слави.

"Наше молоко на смак як молоко прямо від корови", - сказав він.

“Безпечніше, краще для вас і триває довше. Основна відмінність між нашими молока і пастеризованого молока є той факт, що ми не "зварити" молоко, щоб зробити його безпечним для споживання людиною.

"Наше молоко-це набагато ближче до молока в початковий стан і самостійно виявилося поживності перевершує."

Джефф Гастінгс Квінсленда компанії ділянки в натуру.

Він сказав, пастеризації молоко нагрівають до мінімуму 72С протягом як мінімум 15 секунд, щоб зробити його безпечним, в той час як вони були здатні вбити хвороботворні мікроорганізми, не покладаючись на спеці.

"Ще одна проблема з пастеризованого молока полягає в тому, що при нагріванні робить його більш безпечним, він руйнує деякі чесноти в молоці, а саме вбиває всіх лужної фосфатази, життєво важливого ферменту на функцію печінки і розвитку кісткової, і знижує вітамін В2 і В12 рівнях", - сказав він.

“Ці речі особливо важливі вітаміни для дітей.

“Наш запатентований процес є єдиним відомим способом, який вбиває бацилу эхиноцереус, загальне, але небажані спороутворюючих бактерій у молоко, які виробляють токсини, що викликають блювання або діарею. Наш процес робить наше молоко дійсно безпечним.

"Простіше кажучи, наша технологія вбиває більше помилок і має значно покращений термін придатності."

Він сказав, що молоко навіть тривав на 91 день в одне випробування, порівняно з 14 днів для стандартних свіжого пастеризованого молока.

"Наше молоко можна вантажити до всіх частин світу, які не мають доступу до свіжого молока", - сказав він.

"Існує також величезний потенціал для розвитку широкого спектру молочних продуктів та використання в промисловості, де непастеризоване молоко, наприклад, сир робить."

Природно шукає інвестиції для досвідченого заводу в Австралії здатні виробляти 10 млн літрів молока в рік.

Завод дозволить компанії налагодити промислових масштабах операцій за власний бренд продукції для внутрішнього і азіатського ринків.

Нещодавно вона отримала $250000 від уряду Квінсленда в підтримку технології.



Категория: Технологии